Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Lipsa informatiilor in primul rand !
Lipsa unei formatiuni profesionale adecvate, stiim bine cu toti ca peste 60 % din transportatorii romani sint firme mici cu una sau citeva unitati de transport ,unde patronul  nu este nici inginer nici doctor .
Bani, ca intotdeauna reprezinta un impediment ,mai ales acum pe fondul crizei din UE.
2
Transporturi rutiere / Răspuns: GHID AETR
« Last post by vt880 on Martie 17, 2012, 10:49:29 am »
Regulamentului 561/2006
In plus la acest link,gasesti sub forma grafica in format Pdf, explicarea timpilor de conducere,odihna
http://tachospeed.pl/ro_legi_si_directive.php
3
Transporturi rutiere / Amenzi prea mari de la ISCTR!
« Last post by a.e.ciucian on Februarie 29, 2012, 09:03:26 pm »
Buna ziua.Este adevarat ca cei de la FORT si COTAR au propus amenzi asa mari pentru transportatorii rutieri?fata de cei de la UNTRR care au propus amenzi mult mai mici?
4
Transporturi rutiere / Răspuns: restrictii de paste
« Last post by VilceanuR on Februarie 27, 2012, 01:24:16 pm »
da, pe routergps.ro  - afiseaza restrictiile si  iti calculeaza si ruta optima tinand cont de aceste restrictii!!
5
Transporturi rutiere / camioane inzapezite
« Last post by volvomi on Februarie 06, 2012, 10:06:32 am »
camionul meu a stat inzapezit 3 zile, incarcat, as dori sa ne unim mai multi sa cerem despagubiri agentiei nationale de drumuri. daca nu platim rovinieta ne taxeaza acum ar fi momentul sa-i taxam si noi pe ei.
6
Transporturi rutiere / Pana cand microbusele de 8 locuri ne mananca painea
« Last post by alionh on Noiembrie 03, 2011, 01:39:55 pm »
Buna ziua,
Incep in forta acest subiect deoarece sincer m-am saturat de nepasarea si lipsa de reactie a institutiilor pe care culmea in fiecare an le platesc pentru a-mi asigura un cadru legal si corect pentru desfasurarea activitatii.Sunt transportator de persoane din anul 2000.In acesti 11 ani m-am tot zbatut ca in fiecare an la licentierea parcului auto sa ma aliniez standardelor si cerintelor instituriilor abilitate in a reglementa activitatea de transporturi.Din pacate pot spune ca am fost si sunt martorului unor evenimente ce nu fac decat sa ma duca la gandul ca sunt prostul satului platind anual taxele solicitate pentru a realiza un amarat de transport legal.Cand vine vorba de transportul ilegal ...eeeee aici e alta treaba nimeni nu vede si nimeni nu aude ..nici politie nici ARR....nici garda financiara.
Transportul de persoane cu microbuse de 8 locuri infloreste pe zi ce trece,iar autoritatile passssss......absente....
Vreau sa se termine o data pentru totdeauna acest lucru.Vreau ca institutia pe care o platesc anual si anume ARR-ul sa i-a masuri in a combate transportul cu 8 locuri.Vreau ca UNTRR sa i-a apararea transportatorilor de persoane in aceasta privinta.In final vreau si eu sa ma bucur de rezultatele muncii mele cat si de banii pe care ii platesc anual.ASTA VREAU
Stima si respect
Alin
7
Transporturi rutiere / Răspuns: vreau cont
« Last post by radu_daniel on Octombrie 28, 2011, 10:34:59 am »
Bun si care sunt conditiile necesare de indeplinit pentru a deveni membru UNTRR ?
8
Transporturi rutiere / Răspuns: Eurovignietta, pacostea transportatorilor?
« Last post by iuli_tatanka on Octombrie 14, 2011, 03:50:12 pm »
salut as dori sa stiu daca e vreo problema daca vin din spania cu un camion de 3500 de kg imi trebuie cumva licenta de transport ceva multumesc
9
Transporturi rutiere / Răspuns: Eurovignietta, pacostea transportatorilor?
« Last post by gigipok on Septembrie 15, 2011, 09:51:55 am »
Ati mai aflat ceva de situatia finala a acestei rovignete ? Ma intereseaza in mod special pentru ca nu am reusit sa gasesc informatii detaliate despre ea din alte surse.
10
Transporturi rutiere / Amenda ARR
« Last post by rusan_valentin on Aprile 11, 2011, 10:47:06 am »
In cursul zilei de 31 03 2011 am fost oprit de un echipaj ARR pentru control la Sibiu.Am prezentat toate actele solicitate printre care si atestatul. In data de 5 04 2011 surpriza ....un curier imi imineaza un proces verbal in care  sunt amendat cu 2000 ron pentru ca nu apar in baza de date a ARR.Eu speriat ma infiintez la Sibiu sa vad ce sa intimplat .Acolo agenta  ;D care a scris PV imi spune ca atestatul este fals ca de aia nu apar in baza de date :o si ca trebuie sa fac contestatie la amenda . Rugamintea mea este daca exista un model tipizat de contestatie sa il posteze cineva. Si ca sa revin ....revin in Bucuresti si ma adresez institutiei care m-a scolarizat evident amenintind cu un proces ...cu daune bla bla bla. Directoarea institutiei o tipa super OK se intereseaza de atestat il cauta in baza de date si intradevar nu apar in cea nationala dar apar in baza de date a agentiei Bucuresti .Acum ca urmare a procesului verbal patronul imi zice .... imi pare rau pentru tine dar nu te mai pot lasa sa conduci masina pentru ca imi  iau eu amenda ca te-am lasat sa conduci fara un atestat valabil.Si toate astea pentru ca agenta nu a verificat in baza de date a agentiei Bucuresti . Cine e de vina aici ? Si cine trebuie sa ma despagubeasca pentru timp ,bani si nervi?
Pages: [1] 2 3 ... 6