Author Topic: certificat transport cont propriu  (Read 8157 times)

mihutz_b

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
certificat transport cont propriu
« on: Ianuarie 28, 2009, 12:00:42 pm »
Buna ziua, am licenta de transport marfa si copii conforme pt. autovehicule. Vreau sa achizitionez 2 microbuze pt. transportul personalului, mi s-a spus de "certificat transport cont propriu". Puteti sa ma lamuriti putin, va rog?
Am nevoie de licenta transport persoane pt. firma, copie conforma pentru microbuz? Pesoana desemnata pentru transport persoane?

Multumesc mult.

untmoderator

  • Guest
Răspuns: certificat transport cont propriu
« Reply #1 on: Februarie 06, 2009, 01:31:00 pm »
Buna ziua,

Referitor la intrebarea dvs. va comunicam ca institutia care emite aceste licente este Autoritatea Rutiera Romana: www.arr.ro

Daca sunteti membru activ al UNTRR, puteti accesa legislatia relevanta(Ordinul 1892/2006) pe site-ul nostru, la sectiunea Legislatie/Organizare/Organizare efectuare.
Puteti totodata sa ne contactati pe email la office@untrr.ro sau telefonic la numerele din sectiunea contact de pe site.

In cazul in care nu sunteti membru puteti accesa sectiunea Afiliere de pe site pentru a studia documentele necesare afilierii. Mentionam ca membrii UNTRR au acces la informatii din domeniul transportului, la consulatii juridice si economico financiare precum si la alte servicii pe care asociatia noastra le pune la dispozitia lor. Va invitam sa consultati lista completa de produse si servicii in sectiunea Despre Noi/Prezentare UNTRR de pe site.

Va multumim.