Author Topic: Promovare inchirieri autocare doar 11€/lună  (Read 4448 times)

Autogari.RO

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Promovare inchirieri autocare doar 11€/lună
« on: Mai 16, 2010, 01:34:24 pm »
Abonament închirieri autocare - Înscrie acum anunţul gratuit http://www.autogari.ro/simple.php?to=tr ... %20GRATUIT

Nu lipsi din singurul catalog al proprietarilor de autocare! Cu acest abonament, puteti primi cereri de ofertă direct de pe site-ul nostru. Profesioniştii şi neprofesioniştii vin la noi să găsească autocarul potrivit şi să-l închirieze direct de la proprietar, pentru a nu plăti comisioane.

Puteţi vedea acest site ca "Paginile aurii ale transportului auto" dar îmbogăţit cu cele mai relevante informaţii pentru clienţii dumneavoastră. Agenţiile de turism, organizatorii de evenimente, contractorii profesionişti, şcolile sau alte grupuri vin la http://inchirieri.autogari.ro pentru a caută companii în funcţie de tipul autovehicului, preţurile afişate şi diverse dotari specifice de care are nevoie grupul.

Autogari.RO face viaţa mai uşoară agenţilor profesionişti sau a persoanelor ce îşi planifică singure călătoriile, în încercarea de a vă gasi si de a colabora cu compania dumneavoastră. Vizitatorii, profesionişti sau novici, vin pe site-ul nostru să afle numărul dumneavoastră de telefon sau e-mailul pentru a vă contacta direct si a solicita o ofertă sau o rezervare.

Autogari.RO contorizează numărul de afişări ale anunţului dumneavoastră şi este afişat într-un raport lunar în consola de administrare.

Majoritatea clientilor ne găsesc în prima pagină a motoarelor de căutare, precum şi prin intermediul diverselor reclame pe internet sau în presa scrisă. Autgari.RO are cel mai mare trafic dintre site-urile cu specific de transport auto din România (conform http://www.trafic.ro). Site-ul a înregistrat peste 100.000 de vizitatori unici in perioada Iunie 2005 - Ianuarie 2006.

Pentru a vă putea înscrie la Autogari.RO trebuie să:

* Oferiţi serviciul de închirieri publice.
* Să deţineţi licenţa de transport.