Author Topic: LEGAT DE PIRATII AUTO  (Read 4769 times)

actb

  • Guest
LEGAT DE PIRATII AUTO
« on: Septembrie 29, 2010, 09:58:48 am »
Buna ziua
Doresc sa va intreb de ce ii amendati pe piratii auto din Tulcea in conditiile in care la NUFARU, jud.Tulcea,  NU EXISTA TRANSPORT IN COMUN desi localitatea se afla la 12 km. de oras? Pana acum doi ani a existat o firma Augustina care  efectua curse regulate de transport persoane Tulcea-Nufaru dar au renuntat la traseu. De ce au renuntat numai dansii pot sti. Cert este ca zilnic microbuzele erau pline mai ales cel de dimineata de ora 7,20 spre Tulcea, ca stateam inghesuiti ca sardelele dar pentru noi nu conta fiindca trebuia sa ajungem la munca. Spuneti-mi si mie: noi, oamenii care avem servicii in Tulcea cum sa ajungem zilnic la serviciu daca nu avem asigurat transportul? Si va rog sa ne explicati noua, navetistilor, daca exista vreo diferenta intre acesti pirati si soferii de la firma Sherifs care incaseaza bani la cursa de ora 17,00 (spre Constanta cu trecere prin Nufaru) fara sa elibereze bilet calatorilor? Ma refer la aceasta cursa pentru ca eu cu asta circul cand ma intorc de la serviciu.
Va informey si ca pretul pentru un bilet Tulcea-Nufaru este 4 ron si la microbuz si la pirati. Degeaba ati scris ca piratii incaseaza mai mult fiindca nu este adevarat; daca nu existau dansii nu mai ajungeam la serviciu.
Va rugam insistent sa REZOLVATI PROBLEMA TRANSPORTULUI IN COMUN IN SI DIN LOCALITATEA NUFARU, JUD. TULCEA pentru a circula si noi in conditii normale. Sincer, credeti ca ne convine sa ne inghesuim cate trei insi pe bancheta din spate a unui autoturism? Va multumesc pentru intelegere !